Sommerdæk fra Mercedes-Benz Service

Mange tager på bilferie og udsætter bilen for en større anstrengelse end normalt. Erfaringer viser desværre, at der i den forbindelse sker mange færdselsuheld på grund af bl.a. dækkene.

Sommerdæk er vigtige om sommeren, ligesom vinterdæk er vigtige om vinteren. Selv på tørre veje stiller din bil krav til dækkene - og hos Mercedes-Benz-Service monterer vi derfor sommerdæk, der er tilpasset vejrforholdene i sommermånederne.

​Med de rigtige sommerdæk kan du forbedre bl.a. kørekomforten og nedsætte støjniveauet. Vi rådgiver dig om de forskellige muligheder og monterer de sommerdæk, der passer til netop din bil.

Det er altid en god idé at få afbalanceret hjulene, når man skifter fra vinterdæk til sommerdæk. I den forbindelse er vi naturligvis behjælpelige.

Skal du have sommerdæk på bilen? Kontakt os i dag

Hos Mercedes-Benz-Service er vi et professionelt dækcenter. Vi er leveringsdygtige i alle dæktyper og kan bl.a. tilbyde topmærker som Michelin og Continental. Har vi ikke den ønskede model på lager, har vi en række samarbejdspartnere, der kan imødekomme jeres ønsker.

Vores klare målsætning er at yde en service, som lever op til jeres forventninger. Når du skal have skiftet sommerdækkene eller vinterdækkene, bruger vi derfor dækapparater i høj kvalitet.

Med base i Åbyhøj er vi den ideelle samarbejdspartner i Århus og omegn. Kontakt os i dag på tlf. 86 15 15 11 – eller besøg vores autoværksted på Lokesvej 10, 8230 Åbyhøj.