Sommerdæk

Skift til sommerdæk i Århus

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk? Så er Mercedes-Benz-Service i Åbyhøj en fornuftig samarbejdspartner. Vi skifter dine sommerdæk, så bilen er køreklar til sommersæsonen.​

Vi yder dækservice på såvel almindelige personbiler som kasse- og varevogne. Vores kerneområde er naturligvis Mercedes-modeller, men tilbyder ligeledes service på andre bilmærker.

Sommerdæk fra Mercedes-Benz-Service

Mange tager på bilferie og udsætter bilen for en større anstrengelse end normalt. Erfaringer viser desværre, at der i den forbindelse sker mange færdselsuheld på grund af bl.a. dækkene.

Sommerdæk er vigtige om sommeren, ligesom vinterdæk er vigtige om vinteren. Selv på tørre veje stiller din bil krav til dækkene - og hos Mercedes-Benz-Service monterer vi derfor sommerdæk, der er tilpasset vejrforholdene i sommermånederne.

Med de rigtige sommerdæk kan du forbedre bl.a. kørekomforten og nedsætte støjniveauet. Vi rådgiver dig om de forskellige muligheder og monterer de sommerdæk, der passer til netop din bil.

Det er altid en god idé at få afbalanceret hjulene, når man skifter fra vinterdæk til sommerdæk. I den forbindelse er vi naturligvis behjælpelige.