Arbejdsområder-Autolakering

Serviceeftersyn

Hos Mercedes Benz Service kan vi klare serviceeftersynet på din bil med garanteret tilfredshed. Vi leverer forskellige serviceeftersyn, som er tilpasset lige præcis dine behov. Med vores mange års erfaring er du sikret topkvalitet, og grundig gennemgang lige efter bogen.

Arbejdsområder-Dæk

Dæk

Er dine dæk blevet slidte, eller er det tid til at skifte til vinter- eller sommerdæk? Så kontakt Mercedes Benz Service. Vi er et autoriseret autoværksted med mange års erfaring. Vi skifter dine dæk nemt, hurtigt og effektivt, og vi er leveringsdygtige i alle dæktyper i bedste kvalitet.

rustbeskyttelse rustbeskyttelse bil mercedes service bil mercedes serviceeftersyn

Rustarbejde

Uanset om du har en ny eller ældre bil, vil der kunne opstå rust. Vi sørger for at tage hånd om det tidligt, så det ikke spredes. Kontakt Mercedes Benz Service og få udført et professionelt rustarbejde.

autolakering mercedes autoværksted mercedes service bil

Autolakering

Vi har et godt samarbejde med et af byens autolakerer, så vi kan tilbyde dig en grundig og professionel autolakering. Kontakt Mercedes Benz Service, hvis du har fået ridser eller småskrammer i lakken, så ordner vi det for dig.

undervognsbehandlet bedste undervognsbehandling mercedes autoværksted mercedes service bil

Undervognsbehandling

Undervognen er det sted på din bil, der er mest udsat. Det danske vejr gør det nemt for rust at opstå. Derfor kan vi hos Mercedes Benz Service tilbyde dig den bedste undervognsbehandling. Kontakt

Arbejdsområder-Rustarbejde

Skader

Vi kan altid reparere din bil, hvis du har fået en større eller mindre skade. Uanset hvilken bil du har, vil vi kunne ordne den for dig. Når vi har repareret din bil, sørger vi for at gå din bil igennem, så der ikke kommer mulige efterfølger af skaden.

Råd-Vinter-600x400

Olie

Mercedes Benz Service kan udføre et hurtigt, nemt og billigt olieskift. Når din bil skal have skiftet olie, finder vi den olie, der passer til lige præcis din bil. Vi sørger også for at skifte oliefilteret, så der ikke kommer gammelt snavs ned i olien.

Råd-Generelt

Sadelmager

Mercedes biler er oftest forbundet med flot design. Dette gælder både udvendigt og indvendigt. Vi har et godt samarbejde med en af byens bedste sadelmagere, og vi kan derfor sikre os, at din bil både er flot indvendigt såvel som udvendigt.