Serviceeftersyn

Alle biler skal til serviceeftersyn og hvis du har en ny bil, er det især vigtigt at få det gjort efter producentens krav og anvisninger, så du ikke mister garantien. Hvor ofte din bil skal til serviceeftersyn er afhængig af, hvor gammel bilen er, og hvor meget du bruger den. Også selv om du kører i en ældre bil, er det vigtigt at få den tjekket, da der kan være dele i den, der på sigt vil bryde sammen. For at få mest ud af serviceeftersynet, anbefales det at følge bilens servicebog, da den fortæller, hvilke dele der er i farer for at gå i stykker efter et givet antal kilometer. Hos Mercedes-Benz-Service leverer vi forskellige serviceeftersyn, som er tilpasset lige præcis dine behov. Vi sørger for at behovsafdække med dig inden vi går i gang med synet, og vi foretager ingen ydereligerer reparationer end aftalt. Derved kan du være forsikret om, at regningen ikke vil blive højere end du forventer. Serviceeftersynet bliver gennemgået efter fabrikkens forskrifter og bilen bliver selvfølgelig registreret i den digitale servicebog. Send en e-mail til: mbs@mercedes-benz-service.dk eller ring og aftal en tid.

Skader

Hvis din bil har fået en større eller mindre skade, vil Mercedes-Benz-Service altid stå klar til at hjælpe dig. Uanset hvilken bil du har, vil du altid have mulighed for at få den repareret ved os. Vi sikrer, at bilen bliver undersøgt fra ende til anden, og undersøger om der kan komme senfølger af skaden.

Rustarbejde

Som bilejer er det vigtigt at passe på sin bil, og få tjekket den igennem fra tid til anden. Det er specielt vigtigt at du får tjekket din bil igennem for rust, hvis du ejer en ældre bil. Begyndende rust kan være svært at se, og det kan sprede sig, så derfor skal der tages hånd om det tidligt. Hos Mercedes-Benz-Service udfører vi rustarbejdet hurtigt og professionelt på både ældre og nye biler. Rustarbejdet udføres i højeste standard og efter de forskrifter som Statens Bilinspektion foreskriver.
Send en e-mail til: mbs@mercedes-benz-service.dk eller ring og aftal en tid.

Autolakering

Stenslag, ridser i lakken og småskrammer er desværre næsten umuligt at undgå. Nogle skrammer er dybere og mere synlige end andre. Derfor kan det være nødvendigt med lakeringsarbejde. Hos Mercedes-Benz-Service har vi et godt og langvarigt samarbejde med en af byens autolakere, og vi kan derfor sikre dig en professionel udførelse af autolakeringen. Vi sørger for korrekt udførelse og vi står inde for kvaliteten.
Send en e-mail til: mbs@mercedes-benz-service.dk eller ring og aftal en tid.

Undervognsbehandling

Vejret I Danmark har en stor indflydelse på din bils levetid. Fugten og de skiftende temperaturer gør det nemmere for rust at opstå, hvilket kan forkorte din bils levetid med flere år. Undervognen er det sted på din bil, der er mest udsat, og det sted, der er mest modtagelig for vand, salt og stenslag. Hos Mercedes-Benz-Service sørger vi for at give din bil den bedste undervognsbehandling. Vi sørger for at din bil er bedst muligt beskyttet mod det danske vejr uanset hvilken bil du kører i. Undervognsbehandling foretages kun med godkendte undervognsprodukter, og selvfølgelig efter nøje tilrettelagte sprøjteskemaer fra de forskellige bilfabrikanters side.
Send en e-mail til: mbs@mercedes-benz-service.dk eller ring og aftal en tid.