Få den bedste dækservice

Det er en god ide at få udført et dækskifte når temperaturen ændrer sig. Hos Mercedes Benz Service kan du nemt, hurtigt og billigt få skiftet dine dæk når den tid er kommet. Vi tilbyder professionel dækservice til fornuftige priser med garanteret tilfredshed. Kom ind til Mercedes Benz Service og få skiftet dine dæk, uanset om det er vinter- eller sommerdæk, eller om dine dæk bare er blevet slidte.

bilværksteder

Trænger din bil til dækskifte?

Hvis mønsteret på dine dæk er blevet nedslidte, er det vigtigt, at du får dem skiftet. Slidte dæk betyder dårlige vejgreb. Dette betyder, at der er større risiko for ulykker, da din bil får dårligere bremseevne. Det er vigtigt, at du tjekker om dine dæk er blevet slidte, så du kan mindre risikoen for ulykker. Du tjekker om dine dæk er slidte ved at finde mærket i den dybe rille i dækket. Hvis dækket er slidt ned til mærket, betyder det, at dine dæk er 1,6 millimeter og skal derfor, ifølge loven, skiftes.

Afbalancering ved dækservice

Når dine dæk er blevet opbevaret enten vinteren eller sommeren over, kan det være en god ide at få dem kontrolleret. Det har du mulighed for når du får skiftet dine dæk hos os. Vi kan tilbyde at kontrollere afbalanceringen, så du ikke kommer til at opleve rystelser når du kører.